Obrazac za upis novog člana

PSK Zagreb 1955 - obrazac za upis novih članova

PSK Zagreb 1955 - obrazac za upis novih članova

Ispunjava se nakon dogovora sa trenerima i nakon minimalno tjedan dana dolaženja na treninge.

Nakon što popunite sva polja, na prijavljenu ePoštu dobiti ćete obavijest da je pristupnica kreirana i da ju trebate doći potpisati na idućem treningu.

*Ako član nema navršenih 18 godina, ovdje je potrebno upisati ime i prezime barem jednog roditelja/staratelja, te njen/njegov broj telefona i e-mail adresu!!!
*Dan, mjesec i godina.
Napomene:
1. Pristupanjem klubu novi je član upoznat s pravilima ponašanja i osnovnim pravilima sigurnosti na terenu za trening kojih se dužan pridržavati pri bavljenju streličarstvom, te snosi potpunu odgovornost za nezgode koje je prouzročio nepravilnom i neodgovornom upotrebom opreme koju koristi.

2. Maloljetne osobe upisuju se u klub u prisutnosti i uz suglasnost roditelja ili staratelja.

3. ispunjavanjem ove pristupnice i kasnijim potpisom, dajete svoju suglasnost da PSK Zagreb 1955, Zagrebački streličarski savez, Sportski savez Grada Zagreba, Hrvatski streličarski savez, Hrvatski olimpijski odbor i Središnji državni ured za šport mogu koristi osobne podatke i fotografije člana kluba, a koji su Zakonom zaštićeni kao povjerljivi i tajni.

* Gore navedeni subjekti dužni su s navedenim podacima postupati u skladu sa zakonskom obvezom čuvanja tajnosti podataka, osiguravajući povjerljivost postupanja s tim podacima, kao i njihovo korištenje isključivo u zakonite svrhe.
* Slanjem i kasnijim potpisom ove pristupnice dajete suglasnost da se vaši osobni podaci mogu unositi u dokumentaciju i aplikacije koje nastaju kao rezultat vašeg djelovanja u sportu bilo kao natjecatelja, trenera ili osobe u nekoj drugoj funkciji.

Dokument se priznaje kao važeći i bez potpisa.

Slažem se sa svim navedenim napomenama i prihvaćam sve odredbe.

Odgovori